Wat betekent de status 'Archief' bij een gebruiker?
De status "Archief" betekent dat een gebruiker niet meer actief is in uw omgeving en dus ook niet meer kan inloggen — bijvoorbeeld bij een uitdiensttreding.
Wanneer gebruikt u dit?
Bekijk zelf regelmatig de lijst met actieve gebruikers in uw omgeving en zet gebruikers die niet meer actief zijn op "Archief" om ze inactief te maken. Logging en historie blijven dan wel bewaard — in tegenstelling tot het verwijderen van een gebruiker.
LET OP
Gebruik 'verwijderen' alleen in enkele unieke gevallen. De status op 'Archief' zetten is een prima alternatief dat hetzelfde bereikt en is eenvoudiger te beheren. Bij het verwijderen van een gebruiker zijn de bijbehorende "Logs" (onder Configuratie) namelijk ook niet meer terug te vinden.